KOLTUK TAKIMI YÜZLETME

Koltuk takımınızın iskeletinde sıkıntı yok ise kesinlikle yüz değişimi yapmanız sizin için avantajlı olacaktır. Koltuk takımı yüzletme sonrası eski koltuklarınız sıfır koltuk olacaktır. Koltuklarınızdan memnun iseniz atmanızı tavsiye etmem.
KOLTUK TAKIMI YÜZLETME
KOLTUK TAKIMI YÜZLETME
Şimdiki yeni takımlar eski takımlara bakarak kullanış açısından ömrü azdır. Peki yeni koltuk takımlarının neden ömrü az? artık piyasada rekabet çok bu nedenle firmalar satış yapabilmek için maliyetten kaçıp malzeme kalitesini düşürüp ucuz fiyatlara koltuk takımı satmaktadır. Rekabetin çok olması fiyatı düşürürken malzeme kalitesinide düşürmektedir.

Şunuda belirtmek isterim her firma aynı şeyi yapıyor demekte doğru olmaz tabiki istisnalar ayrı bazı isim yapmış firmaların kaliteli ürünleri de var fakat biraz daha pahalı satılmaktadır. Koltuk yüzleme aslında basit görülsede uğraş vericidir. Koltukların yüzleri sökülmekte iskelette tamir ve tadilat yapılacak yer gerekiyorsa yapılarak sonrasında özenle döşeme işi yapılıp teslim edilmelidir.

Koltuk yüzletme ye karar verdiğinizde bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Aşağıdaki iletişim adreslerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Koltuk yüzletme fiyatları ortalama 1600 TL ve 2500 TL arasında değişmektedir. Tabi koltuk takımının modeli ve seçilecek kumaşlarda fiyatı etkilediği için en sağlıklısı modelin görülmesi gerekmektedir. Size yardımcı olmamız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız