EVDE KOLTUK KAPLANIRMI?

Koltuk döşeme işi meşakatli iş olduğu için bazı internet sayfalarında evde koltuk kaplanır mı? ya da evde koltuk kaplama nasıl yapılır? gibi bir çok yazı yazıldığını gördüm ve okudum. Koltuk döşeme işi evde normal şartlarda yapılamaz.
EVDE KOLTUK KAPLANIRMI?
Evde koltuk kaplama yapılması için gerekli malzemelerin olması şarttır. Bazı kişiler sırf yazı olsun diye insanları boş boş meşgul etmekteler. Evde koltuk döşemesi değiştirilmesi için dikim makinası ve zımba makinası, ayrıca daha bir çok malzeme gereklidir.

Evde koltuk yüz değişimi yapılması için gerekli malzemelerin bulunması gerekmektedir. Gereken malzemeler var ise tabi evde koltuk kaplama yapılabilir. Fakat ev ortamında biraz zordur. Anlayacağınız evde koltuk kaplamak o kadar kolay iş değildir ev halkının yapmasıda kolay olmadığı için her işi uzmanına bırakmak en doğrusudur.

Eski koltuklarınızı yenilemek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacak siz değerli müşterilerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmaktayız. Fiyatlar kumaş türleri ve kumaş kalitesine göre değiştiği için sağlık fiyat vermemiz için whatsapp tan bize koltuğunuzun resmini yollamanız ayrıca istediğiniz kumaşın özelliğini yazarak fiyat verebiliriz.

Sağlıklı fiyat verebilmemiz için detaylar önemlidir. Detaylar için bize iletişim adreslerimizden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız