BAHÇEŞEHİR BOĞAZKÖY'DE OTURAN MÜŞTERİMİZİN KOLTUKLARI YENİLENDİ

Koltuk yenileme işi bilindiği gibi özen isteyen bir iştir. Daha önce döşemeci maduru müşterimizin diğer koltuklarını yenileyip teslim ettik. Bahçeşehir Boğazköy'de oturan müşterimiz bizi internetten bulup çağırdı evine gittiğimizde tereddütü gözlerinden anlaşılıyordu.
Kendisine kumaş kartelalarını ve kalitelerini anlattık. Kendisi daha önce başka döşemeciye diğer koltuklarını kaplattırdığı ve yaşadığı sorunları bir bir anlattı.

Kumaş seçeneği olarak birinci sınıf Vallini kumaşcımızın kadife kumaşını seçti koltukları almadan önce tek tek resimlerini çekerek bire bir aynısı istedi. Bizde gereken açıklamayı kendisine yaptık ve koltuklarını bire bir aynısı gibi koltuk yüz değişimi yapıp teslim ettik.
YENİSİ
Koltuk kaplama işinde ucuz kumaşın kullanılması yapılan işciliğide göstermediğini ve uzun vadede memnun kalınmayacağını bilmelisiniz.
 YENİSİ
ESKİSİ
Bizim çalışma prensibimizde müşterimize gittiğimizde bütün kumaş kartelalarını yanımızda götürmekteyiz. Görünümü aynı kumaş türlerini kalite kalite ve fiyatlarını anlatarak iş yapmaktayız.
MÜŞTERİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU YORUM
Müşterimize ucuz kumaşı iyi birinci sınıf kumaş olarak göstermiyoruz. Bu nedenlede bazı müşterilerimizle fiyat konusunda da anlaşamadığımız oluyor. Döşemeci maduru olmak istemiyorsanız kesinlikle koltuk döşeme işinde aşırı ucuz kumaşa kaçmamalıyız.

Bizim teslim süremiz koltuğu teslim aldıktan sonra en fazla 3-4 gün içindedir. Aksi bir durum söz konusu olmadığı taktirde elimizde bekletipte müşteriyi mağdur etmiyoruz. Randevulu çalışmaktayız ki elimizdeki iş bitmeden dükkana başka iş almıyoruz.

Sizde koltuk döşeme işi yaptırmayı düşünüyor iseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Ayrıca Googleye Güler Koltuk Döşeme yazarsanız bizim işletmemizi görebilir ve yaptığımız işler hakkında yapılan yorumları okuyabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız