OTURMA GRUBU KAPLAMA FİYATLARI

Oturma grubunuz eskidi mi? atmayı mı? düşünüyorsunuz? atmayın verin bize yenileyelim. Eskimiş oturma grubunuzu ilk günkü gibi sıfır hale getirebiliriz. Güler koltuk döşeme atölyemiz de her türlü koltuk takımı, çekyat, oturma grubu ve köşe takımı yüz değişimi yapılır. Kalite her zaman önceliğimiz olmuştur masko kalitesinde çalışmaktayız. Koltuk döşeme fiyatları ne kadar kısaca size bilgi vermeye çalışacağım eski koltuğunuzu atmadan mutlaka bizden fiyat alın ve yeni kaliteli bir sıfır koltuk takımlarıyla bizden aldığınız fiyatı kıyaslayınız derim.
Oturma grubu kaplama fiyatları kotluğunuza gidecek kumaş metresi ve seçeceğiniz kumaşın türüne göre değişkenlik göstermektedir. 

Piyasada koltuk yüz değişimi fiyatları kumaş ve sünger kalitesine göre değişmektedir. Sünger de kalite kalitedir. Kumaşlarında orjinal ve çakmaları mevcuttur. İstenilen kaliteye göre fiyatı müşteri belirlemektedir. Lütfen özel yapımı mağazalardaki hazır takımlarla karıştırmayalım mağazada önünüze ne konursa onu almak zorundasınız kalitesinin ne olduğu bilinmemektedir mağazacının vicdanına kalmıştır fakat para kazanmak içinde ucuza mal edip ucuz ucuz takımları satmaktadırlar. Yani bu ne demek paranızın çöpe gitmesi demektir. Biz de ise istediğiniz kumaş kalitesini seçebilir koltuğunuzu zevkinize göre tasarlayıp döşenmesini sağlayabilirsiniz.

Satılan ucuz takımların malzeme kalitesi düşüktür kaliteli kumaş yerine piyasa kumaşı kullanılır ve bizim kaliteli özel kesim kumaşlarımızla kıyaslama yapılır tabikide yanlıştır kalite her zaman uzun ömürlü olandır.
Koltuk döşeme fiyatları ne kadar

Koltuk döşeme fiyatları tamamen müşterinin isteğine bağlıdır. Zevkinize göre birinci sınıf kumaşlardan istediğiniz kumaş türünü seçebiliyorsunuz kumaş fiyatları kalitesine göre değişiyor. Koltuk döşeme fiyatları ne kadar dediğimizde net bir fiyat söylenemez öncelik fiyat hesaplaması yapılması için whatsapp dan koltuğunuzun resmini atarsanız ortalama bir fiyat alabilirsiniz.

Koltuk döşeme kumaş fiyatları 

Kumaşlar kalite kalite değişmektedir. İstediğiniz kaliteye göre kumaş vardır. Koltuk yenileme işi aslında hazır almakdan daha mantıklıdır. Hazır takımların kalitesini bilemezsiniz koltuğunuz birinci kalite kumaşlardan yapıldığında daha kaliteli ve daha uyguna gelecektir. Koltuk döşeme kumaşları kalite kalite değiştiği için birinci sınıf kumaşların emitasyonlarıda mevcuttur bu nedenle de orjinal kumaşlara göre ucuzdur. 

Yerimiz Başakşehir Altınşehir mahallesindedir.
Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız