MOBİLYA DÖŞEMECİ, KANEPE KILIF DEĞİŞTİRME

Koltuk yüzletme yaptırmak için doğru yerdesiniz. Güler koltuk döşeme işinde uzman profesyonel ekiple sizin hizmetinizdedir. Mobilya döşeme modele ve kumaş türüne göre fiyatları değişmektedir. Kumaş kalitesi ve sünger kalitesi fiyatları etkilediği gibi koltukların ömrünüde etkilemektedir.
MOBİLYA DÖŞEMECİ, KANAPE KILIF DEĞİŞTİRME
Koltuk döşeme fiyatı 1400 tl de olur 2500 tl de olur. Koltuk döşeme kumaşları piyasada metresi 10 tl ye de 35 tl ye 65 tl ye de 200 tl ye de var. Genelde en çok giden kumaşlar metresi 35 ve 65 tl arasındaki kumaşlardır. Biz her firmanın kumaşını kullanmıyoruz daha çok garanti veren firmaları tercih ediyoruz.

Fabrikasyon ürünlerde genelde ucuz kumaşlar kullanıldığı için koltuk takımlarını ucuza satıp sonrasında memnun kalınmadığını bir çok müşterimizden duymuş bulunmaktayız. Bu nedenle kumaşın iyisini kullanmak 200 300 tl den kaçmamak gerekir.

Koltuk döşeme kaplama yaptırmak istiyorsanız kumaş kalitesine önem vermelisiniz aksi halde sonra pişman olursunuz paranızı çöpe atarsınız. Mobilya döşemeci arıyorsanız bizim işimiz eski koltuklarınızı uygun fiyata ve garantili şekilde kaplayıp teslim ediyoruz.

Detayları iletişi adresimizden görüşebiliriz. Bize whatsapp tan eski koltuğunuzun resmini atıp detayları anlatmanız yeterlidir. Size en doğru fiyatımızı sunmak için elimizden geleni yapacağız.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız