KOLTUK DÖŞEME RENKLERİ VE KOLTUK KUMAŞI DEĞİŞTİRME FİYATLARI

Hepimizde bildiği gibi yeni yılla beraber, birçok alandaki modeller ve ticareti simgeleyen fiyatlarda değişti. İşte bu değişim 2018 yılı için koltuk döşeme kumaşları ve koltuk döşeme fiyatları, içinde geçerli. Sizde yeni yıla uygun koltuk döşeme yaptırmak ve bütçenizi koruyan fiyatlar mı arıyorsunuz, o halde doğru adrestesiniz. Birbirinden şık ve uygun koltuk döşeme renkleri tercihiniz için doğru zaman, işte tamda bugün. Çünkü koltuk kumaşı değiştirme fiyatları ve renkleri için biz gulerkoltukdoseme.com ekibi olarak, yanınızdayız.
KOLTUK DÖŞEME RENKLERİ VE KOLTUK KUMAŞI DEĞİŞTİRME FİYATLARI
Evinizde değişim mi istiyorsunuz? İşte bugün bu değişim için size tam zamanı, diyebilirim. Neden mi? Bunu dilerdeniz anlatımımızın devamında hep birlikte inceleyelim. Ne dersiniz? Peki, koltuk döşeme renkleri ve koltuk döşeme fiyatları nelerdir?

Koltuk Döşeme Renkleri

Koltuklarınızı yeniden kaplatma kararı aldıysanız eğer, zevkinize uygun bir renk seçmek tamamen size kalmış bir durumdur. Ancak seçtiğiniz rengin evinize uygun olup olmadığını da gözden geçirmeniz gerekiyor. Örnek vermek gerekirse, salonunuz biraz dar ama siz renk secimi olarak koyu tonları tercih ediyorsunuz. İşte bu yanlış bir secimdir. Çünkü koyu tonlar o salona daha dar bir görünüm verecektir. İşte bu nedenle seçeceğiniz renk, doğru ayarlamanız için evinizdeki diğer eşyalara uyumunu, evin büyüklüğünü ve evin dekorasyonuna uygun olup olmadığına da özen göstermeniz, gerekiyor. Bu dikkatiniz, teslimatı aldıktan sonra sizi pişmanlık yaşamaktan kurtaracaktır.

Koltuk Kumaşı Değiştirme Fiyatları

Geçen yılda da olduğu gibi koltuk döşeme fiyatları, kullanılan kumaşın kalitesiyle doğru orantılıdır. Yani buna; koltuk döşeme fiyatını, kullanılacak kumaşın kalitesi de belirler, diyebiliriz. Tabi, bununla beraber döşeme yaptıracağınız koltuğun, boyutu ve sayısı da fiyat aralığı için çok önemli. Seçtiğiniz kumaşın kalitesine ve koltuk takımınızın boyutuna göre 1.500 TL-3.000 TL arasında bir fiyat çıkartılır.

Tabi bu her koltuk takımı için geçerli bir fiyat aralığı elbette ki değil. Çekyat, tek kişilik koltuk veya çalışma koltuğu gibi diğer döşeme işlemlerinde bu fiyat aralığı %25 ve %30 çıvarında düşer.

Bugün sizlere koltuk döşeme modellerinden ve fiyat aralıklarından bahsettim. Umarım, sizler içinde bilgilendirici ve açıklayıcı bir anlatım, olmuştur. Daha detaylı bilgilendirmeler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız