BASUR MİNDERİ, HEMOROİD OTURMA MİNDERİ İMALATCISI VE FİYATLARI

Hemoroid yani basur hastalığı bir çok kişi basur hastalığı yüzünden rahat oturup kalkamamaktadır. Yaşam kalitesini bozan bu hastalık için basur simidi olarakta bilinen basur oturma minderi imalat etmekteyiz. Ortopedik olduğu için kişi rahatca oturmaktadır. Basur minderi fiyatları kullanılan malzemeye göre değişmektedir.


Basur yani hemoroid simidi dediğimiz basur yastığı olarakta bilinen minder sayesinde acısız rahat oturuş saağlanmaktadır. Basur minderi ayrıca popo ameliyatı olan kişilerde kullanmaktadır. Piyasada en çok giden iki türlü hemoroid minderi bulunmaktadır. Bunlar oturulduğunda makat bölgesi açık kalacak şekilde tasarlanmış ortası delik minderimizdir. Diğeri ise dikdörtgen şeklinde olan minderimizdir.

Basuru olan kişi makat bölgesi boşluğa gelecek şekilde oturmaktadır bu sayede acı hissi duymayacaktır. Basur minderi, basur yastığı, basur simidi, basur oturma minderi, hemoroid simidi ve hemoroid yastığı gibi bu ürünleri toptan tedarik edebilirsiniz. Biz koltuk döşeme ve koltuk sıfır imalatcısı olduğumuz basur hastalarınıda düşünerek bu ürünleri imalat etmeye başladık.

Piyasada bazı medikal ürünleri satan müşterilerimize bu ürünleri yapmaktayız. Siz de bizimle çalışabilirsiniz.

Fiyatları beraber belirleyebiliriz. İstediğiniz modeli bize sunarak fikir alışverişi sonrası ürünün fiyatını beraber belirleyerek devamlı çalışabiliriz.

Aşağıdaki iletişim adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız