KOLTUK DÖŞEME FİYATLARI İSTANBUL

Merhabalar yaklaşık 20 yılın üzerinde koltuk imalatı ve koltuk döşeme gibi işte çalışmış bulunmaktayız. Piyasada bir çok rakip firma olduğunu biliyoruz bu nedenle uygun fiyat, kaliteli işcilik ve hızlı teslimat prensibinde yolumuza devam etmekteyiz. Koltuk döşeme fiyatları İstanbul yazımızı siz değerli müşterilerimize yararlı olması için biraz detaylı olarak anlatacağız.

Eski koltuklarınızı kaplatmak istiyorsunuz ve bu nedenle fiyat araştırmasına girmiş bulunmaktasınız evet öyle olmasaydı bu yazımızı okumazdınız. Koltuk kaplama yaptıracak bir çok kişi en çok 2 şeyi merak eder birincisi fiyat ikincisi kalitedir. Koltuk döşeme fiyatları koltuğu görmeden verilmez çünkü koltuk modelleri farklı olduğu için kaç metre kumaş gider aynı zamanda seçilecek kumaş türüne göre değişmektedir.
Piyasada bir çok kumaş türü bulunmaktadır örnek verecek olursak tay tüyü kumaşın piyasada benzeri çok kalite kalite değişmektedir. Ucuz tay tüyü kalitesine göre pahalı tay tüyü kumaşlarda bulunmaktadır. Biz güler koltuk döşeme olarak müşterilerimize giderken yanımızda ucuz, orta ve kaliteli kumaşları götürmekteyiz müşterilerimize kumaş seçiminde bunları izah etmekteyizki bir çok firma para kazanmak için ucuz kumaşı kaliteli diye koltuk döşeme işlerini piyasanın çok çok aşağısına yapmaktadır.

Ucuz kumaşla yapılan bir iş en fazla 6 ay sonra kendini göstermektedir. Bir çok yeni müşterimiz koltuklarımı başka döşemeciye yeni kaplattım fakat çök kötü olmuş kumaşını beğenmedim diye sitem etmektedirler. Bizim sektörde rekabet çok fakat dürüst olan er yada geç kazanmaktadır.

Müşteri kumaştan anlamaz kötü kumaşı iyi kumaş diye gösterirsen bu harama girer aynı zamanda kul hakkınada girer. Aşağıda vermiş olduğum iletişim adreslerinde bize ulaşabilirsiniz. Koltuk döşeme fiyatı almak için whatsapp tan bize koltuklarınızın resmini atarak fiyat alabilirsiniz. Aynı zamanda yeriniz Başakşehir ve civarına yakın ise ücretsiz gelip fiyat vermekteyiz. Detayları bizimle iletişime geçerek konuşabiliriz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız