DÖŞEMELİK KUMAŞ, KOLTUK DÖŞEME KUMAŞLARI VE DÖŞEMELİK KUMAŞ FİYATLARI

Evet, sevgili gulerkoltukdoseme.com okurlarım, bugün yine sizlere her evin ihtiyacı olan koltuk takımlarından söz edeceğim. Koltuk takımınızın rengi mi soldu ya da koltuk takımızın renginden veya dekorasyonundan sıkıldınız mı? O halde koltuk döşemeye ne dersiniz? Eğer, sizde eski koltuk takımını kaplamaya karar verenlerdenseniz ve aynı zamanda da hem hesaplı hem de kaliteli olan, koltuk döşeme kumaşları arayışındaysanız, size doğru adrestesiniz diyebilirim.
DÖŞEMELİK KUMAŞ, KOLTUK DÖŞEME KUMAŞLARI VE DÖŞEMELİK KUMAŞ FİYATLARI
Bugün siz okuyucularımıza “Döşemelik kumaş, koltuk döşeme kumaşları ve döşemelik kumaş fiyatları” adlı başlığını, hazırlamamdaki en önemli sebep, koltuk kaplamaya karar veren arkadaşlarımızın, döşemelik kumaş fiyatlarını ve kalite oranlarını merak edip, araştırma içerisinde olmalarıdır. Bu konu hakkında yapılan yoğun araştırmalar ve döşemelik kumaş fiyatlarındaki tartışmalar, beni bugün bu anlatımı hazırlamaya zorunlu kıldı.

Evet, döşemelik kumaşlar hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizler için bu alanda genel ve kapsamlı bir araştırma yaparak, dizayn ettim ve yine sizlerin yoğunlukla sorduğu soruları gözlemleyerek, bu anlatımımda da yanıtlamaya çalışacağım. Peki, o halde yoğunlukla araştırılan o sorulardan birisi olan, döşemelik kumaş nasıl olmalı sorusuyla başlamaya ne dersiniz?

Döşemelik Kumaş

Döşemelik kumaş, secimi yapılırken kumaşın kalitesine ve uzun ömürlü olup olmadığına, dikkat etmenizde fayda var. Bu sistem hemen hemen yaptığımız her alışveriş için geçerlidir. Ancak koltuk döşeme için gerekli kumaşın kalitesinin önemi, daha farklı. Takdir edersiniz ki devamlı kullanılmakta olan, koltuklarınız için bu secim çok önemli. Aksi takdirde kumaş kalitesiz olunca erken renk verme, daha hızlı yıpranma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca ayriyeten kaplamaya verdiğiniz ücret de çöp olur ve bu seçiminiz yüzünden daha hesaplı bir yol izleyeceğinize, tam aksi ekonomik durumdan kendinizi sıkıntıya sokmuş olursunuz. Tüm bu olasılıklara baktığımız zaman; kalite oranı yüksek koltuk döşeme kumaş seçimi yapmanız, ekonomik acıdan size daha çok avantaj sağlayacaktır.

Döşemelik Kumaş Fiyatları

Şuanda piyasada 15-25 arası satılık olan koltuk döşeme kumaşları bulunmaktadır. Ancak bu kumaşlar bahsettiğim gibi size sonradan memnuniyetsizlik verebilme olasılığı, oldukça yüksektir. Bu kumaşların dışında ayriyeten tay tüyü, kadife, keten ve nubuk gibi kumaş seçenekleri de bulunmaktadır. Bu kumaşların fiyat aralıkları ise 40-55 arasında oynar. Tabi, fiyatını ve garantisini de yine kumaşın kalite seviyesi, belirlemektedir. Bir kez ve daim olsun diyorsanız, bu kumaş seçenekleri tam size göre...

Döşemelik kumaş fiyatlarını ve kumaş seçiminin öneminden bu içeriğimizde açıkladık detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler koltuk döşeme ve kaplama atölyesi

Adres: Altınşehir mahallesi begonya sokak no: 6 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

  1. Ofisimizdeki koltuk takımını deri kaplattık. Cuma günü aldılar cumartesi günü kusursuz şekilde teslim ettiler. Fiyat konusunda da yardımcı oldular. Hem Hızlı hemde ekonomik. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız