UYGUN KOLTUK TAKIMI FİYATLARI VE MODELLERİ

Koltuk takımı almak isteyenler bildiğiniz gibi sağlam iyi bir koltuk takımı mağazalarda çok uçuk rakamlara satılmaktadır. Mağazalarda koltuk takımları fabrikasyon ürün olduğu için kullanılan malzemeler genelde düşük kalite kullanılmaktadır. Bir çok mağazada ucuz koltuk takımları bulunur fakat nasıl yapıldığını görseniz yanına yaklaşmazsınız. Kimsenin ürününü kötülemiyoruz fakat bu işin içinde olduğumuz için bir çok markalı koltuk takımı modelleri sunta ve palet tahtasından yapılmaktadır en kötü ürüne 2 yıl garanti ve servis hizmeti verilmektedir.
UYGUN KOLTUK TAKIMI FİYATLARI VE MODELLERİ
Bizim ürünlerimiz kendi imalatımızdır. Koltuk takımı imalatımızda kullandığımız malzemeler ise iskeleti sadece gürgenden yapmaktayız iskeletimiz 10 yıl garantilidir. 32 dns gri sünger kullanmaktayız ve kumaşlarımız 2 yıl garanti içindedir.

Sıfır koltuk takımı siparişi verildikten sonra müşterimiz koltuk takımının iskeletini ve kullanılan malzemeleri atölyemize gelip kendi gözleriyle görebilir. Güler Mobilya sıfır koltuk imalatı ve koltuk döşeme, koltuk kaplama ve koltuk yüz değişimi gibi hizmetleride yapmaktadır.

Mağazada beğendiğiniz modeli daha kaliteli ve uygun fiyata yapmaktayız ister atölyemize gelin ister whatsapp tan resim atın size fiyat çıkaralım.

Ucuz koltuk takımı genelde sunta, palet tahtası dns si düşük sünger ya da yaylı hazır mekanızmalı hazır profil iskeletlerden yapılmaktadır. Görünümü güzel ve çekici olsada kullanılan malzeme düşük kalitededir. Bizim koltuk takımlarımız kendi imalatımız ve birinci elden olduğu için hem uygun hemde kalite bakımından birinci sınıftır. Tüm ürünlerimiz garantilidir. Detayları iletişim adresimizden görüşebiliriz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız