KÜÇÜKÇEKMECE KOLTUK DÖŞEME VE KOLTUK TAMİRİ

Küçükçekmece bölgesine ücretsiz servisimiz vardır. Güler koltuk döşeme İstanbul Avrupa Yakasında her bölgeye hizmet vermektedir. Bizimle koltuk yüz değişimi, koltuk kaplama ya da sıfır koltuk yapımı hakkında iletişime geçtiğinizde kumaş kartelalarıyla evinize kadar gelip keşif yapıyoruz.

Siz değerli müşterilerimizin isteğine ve bizimde sunacağımız fikirlere göre olması gerekenin en iyisini yapıp teslim etmekteyiz.
KÜÇÜKÇEKMECE KOLTUK DÖŞEME VE KOLTUK TAMİRİ
Fiyatta anlaştığımız taktirde koltukları teslim alıyoruz 1 hafta 10 gün için de sıfır koltuk takımı olarak teslim ediyoruz.

Koltuk döşeme için koltuk takımını aldığımız süreden sonra genelde en fazla 3 günde teslim etmekteyiz. Kaliteli işcilik ve en iyi malzemeyle koltuklarınızı yapmaktayız. Bizim için öncelik müşteri memnuniyetidir. Bu sektör tavsiye üzerine yürümektedir bu nedenle yaptığınız iş reklamınız olmalıdır.

Her türlü koltuk takımı sıfırdan yapılır. her türlü koltuk takımının yüz değişimi, sünger değişimi yapılır. Kısaca siz nasıl işinizin uzmanıysanız bizde koltuk doktoruyuz.

Lütfen detayları iletişim adreslerimizden bize ulaşarak konuşalım.

İletişim: 0543 265 72 28

Facebook adresimizden yaptığımız işleri takip edebilirsiniz.

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız