KOLTUK YÜZ DEĞİŞİMİ FİYATLARI İSTANBUL

İstanbul Avrupa Yakasında hizmet vermekteyiz. Koltuk yüz değişimi fiyatları seçilen kumaş türü ve koltuklar için sünger gibi kullanılacak malzemelere göre farklılık göstermektedir. Örneğin tay tüyü kumaş ile nubuk kumaş arasında fiyatlar farklılık göstermektedir.
Yenisi
 Yenisi
 Eskisi

Piyasada tay tüyü kumaşın bir çok benzeri bulunmaktadır. Bazı döşemeciler ucuza aldıkları tay tüyü kumaşla ucuza iş yapmaktadır fakat müşteri kısa zaman içinde yaptığı hatayı anlar. Çünkü ucuz kumaşlar kalitesiz olduğu için müşteri pişman olur. Müşteri ucuz etin yahnisinin yenmediğini anlar fakat iş işten geçer.

Tay tüyü, nubuk, keten, kadife ve diğer kumaşların ucuz ve kalitesizi çok. Bu kumaşların kalitesinin düşük olduğunu müşteri kullandıkca zamanla anlar. Siz değerli müşterilerimiz madur olmasın diye bu açıklamayı yapmış bulunmaktayım.

Biz güler koltuk ddöşeme olarak kullandığımız malzemeler ve kumaşları birinci sınıf seçmekteyiz ki sonradan başımız ağrımasın. Kumaşcılarımız Dovita Çizmeci, Vallini ve Maskoda Estilan firmasıdır. Büyük firmalarla çalışıyoruz ki bu firmalar kumaşlarının arkasında durmaktadır.

Detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İletişim: 0543 265 72 28
Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir
Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız