İSTANBUL KOLTUK DÖŞEME VE KOLTUK TAMİRİ

Eski koltuklarınızı çöpe atmanıza gerek olmadığını bilmelisiniz çünkü biz eski koltuklarınızı sıfır koltuk ayarına getirmekteyiz.
İSTANBUL KOLTUK DÖŞEME VE KOLTUK TAMİRİ
Yukarıdaki resim beylikdüzündeki bir müşterimizin koltuklarıdır. Daha önce başka döşemeciye kaplatmış ve memnun kalmamış. Bizimle internetten tanışarak koltuklarını yeni koltuğa çevirdiğimizde çok memnun kalmıştır.
Eskisi
Yüz değişimi Sonrası
Bu koltuk takımıda tamamen çöp hale gelmişti müşterimiz bizi aradığında durumu bize izah etti ve eski koltuklarını bize teslim etti bizde bu eski koltukları en iyi malzemeyle sıfır koltuğa çevirdik.

Güler Koltuk Döşeme ve İsteğe Göre Sıfır Koltuk Takımı İmalatı

Eski koltukları yüzletmek sıfır koltuk almaktan daha mantıklıdır. İyi bir koltuk takımının fiyatları oldukca pahalıdır. Güler koltuk döşeme eski koltuklarınızı yenileyerek sıfır hale getirmektedir.

Koltuk yüz değişimi birinci sınıf malzeme, garantili, uygun fiyat ve kaliteli işcilik ile güler mobilya müşterilerini memnun etmektedir. Sizde bizimle çalıştığınızda farkı göreceksiniz.
Eskisi
Yüz değişimi Sonrası
Sıfır imalatımız iki adet chester

Her Türlü Koltuk Takımı Sıfırdan Yapılır

20 yılı aşkın bir süre Maskoda çalıştığım için koltukların nasıl yapıldığını iyi bilmekteyim. Mağazada beğendiğiniz takımın resmini yollayınız. Örneğin; 10 binliralık takımı size daha kaliteli malzeme ile 7 binliraya yapalım.

Özel isteğe göre sıfır imalatımızda vardır. Mağazada 7 binliralık takımı 5 binliraya en iyi malzemeden kullanarak teslim etmekteyiz. Beğendiğiniz koltuk takımının resmini çekerek whatsapp'tan bize atınız bizde istediğiniz koltuk takımını size daha ucuz fiyata ve daha kaliteli yapalım.

Koltuk yüz değişimi fiyatları

Koltuk yüz değişimi fiyatları koltuğun ölçüsüne ve seçilen kumaşın türüne göre değişmektedir. Koltuğun süngerleri yıpranmış ise değişmesi gerekir. Bu nedenle fiyat artar. Normal bir koltuk takımına en kaliteli malzeme kullanılarak sünger ve yüz değişimi yapıldığında 1800, 2500 TL'yi bulmaktadır.

İşi bilmeyen koltuk döşemeciler kaliteli diye piyasadaki en ucuz malzeme ile ucuza koltuk yüzü ve sünger değişimi yapmaktadırlar görünümü aynı fakat ömrü az.

Bizim çalışma mantığımız: En iyi reklam yaptığın iştir, işini temiz yaparsan herkez seni çevresine tavsiye eder değil mi?.

İstanbul Avrupa yakasına ücretsiz servis

Zengin kumaş tercihi

Whatsapp' tan resim atın fiyat verelim.

İş teslim süresi: Koltuklar teslim alındıktan sonra işin yoğunluğuna göre 1 hafta 10 gün içerisinde teslim edilmektedir.

İletişim: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız