ETİLER KOLTUK DÖŞEME VE TAMİR

Güler koltuk döşeme İstanbul Avrupa yakasında etiler gibi bir çok semte hizmet vermektedir. Koltuk döşeme işinde uzman elemanları ile sizlere kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz. Koltuk yüz değişimi işinde bir çok firma vardır fakat işin hakkını veren nadir firmalar vardır.

Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve yaptığın iş reklamın olmalı mantığı ile devam etmektedir. Koltuk döşeme işi bilindiği gibi tavsiye üzerine çevre edinilir. Yaptığın iş temiz olursa seni tavsiye ederler eğer işini temiz ve kaliteli yapmaz isen kimse seni tavsiye etmez. Bizim mantığımız tavsiye edilmektir bu nedenle bu güne kadar yaptığımız her işin hakkını vererek müşterilerimizi memnun etmiş bulunmaktayız.
Yenisi
Eskisi
Piyasada bir çok döşeme kumaşı bulunmaktadır bizim tercihimiz birinci sınıf kumaşlardır bu nedenle bazı müşterilerimize fiyatlar biraz yüksek gelsede biz çizgimizden ayrılmadan bu işi yapacağız.

Kaliteli malzeme yaptığın işin temizliğini gösterir ayrıca müşteride uzun vadeli memnun olur. Etilerdeki müşterimize yüz değişimi yaptığımız bu koltuklarıda örnek olarak sizlere göstermek istedik. Detayları iletişim adresinden görüşebiliriz.

İletişim: 0543 265 72 28
Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir
Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız