Koltuk döşeme yaptırmak yeni almaktan pahalı

Merhabalar müşterilerin bazılarından eski koltukları döşeme yaptırmayıp atıp yeni almak daha mantıklı gibi sözler duymaktayız bu konuya açıklık getirmek istedim bu yüzden de bu yazımı hazırladım. Koltuk döşeme yaptırmak mı? Yoksa yeni koltuk takımı almak mı? Ya da yenisini almak daha mantıklı evet biraz düşündüğümüzde aklımıza hangi soru geliyor mesela özel yapım her zaman kalitelidir yanlışmıyım. Fabrikasyon ürünler ucuzdur ucuz olduğu gibide üzerindeki ve içindeki malzemeler kalitesizdir yani mantık şudur ne kadar ucuz olursa o kadar çok satarım mantığı vardır.
Koltuk döşeme yaptırmak yeni almaktan daha sağlıklıdır neden sağlıklı? Çünkü eski takımınızın iskeleti sağlamsa diğer herşeyini kendiniz belirleyerek yaptırırsınız yani malzeme kalitesini siz belirliyorsunuz. Piyasada envayi çeşit kumaş ve sünger kalitesi vardır sıfır fabrikasyon ürünlerde kaliteli malzeme aramayın piyasa döngüsü için her zaman en ucuzu seçilir. Peki hiçmi kaliteli fabrikasyon koltuk takımı yok var evet bunların piyasa fiyatıda yüksektir kalite her zaman pahalı gibi görünsede aslında ucuzdur.

Kaliteli bir koltuk takımını yıllarca kullanırsınız ucuz kalitesiz takımı yılı gelmeden çöpe atarsınız genelde sıfır almak daha mantıklı diyen müşteriler ucuz takım aldığında pişmanlık duymaktadır bilinçli olmadığımızdan kaynaklanan pişmanlıklar ortaya çıkıyor malesef.

Sıfır fabrikasyon koltuk takımlarında sünger kalitesi en fazla 28 dns dir fakat koltuk döşeme yenileme yaptırdığınızda hr süngere kadar yaptırabiliyorsunuz. Yani koltuklarım kaliteli olsun istiyorsanız her zaman koltuk kaplatmak daha mantıklıdır.

Eski koltuk takımını yeniletmek her zaman karlı ve mantıklıdır herşeyini yani kaliteyi siz belirliyorsunuz. Piyasada sadece koltuk takımı değil her malzemenin kalitesine göre fiyatları ayrı ayrıdır aynı ürün vardır farklı fiyatlardadır çünkü her ürünün kalitesi aynı değildir.

Yorumlar

  1. Ankara'da yeriniz nerede?

    YanıtlaSil
  2. 3-2-1-1 koltuk takımını ne kadar değişim yapıyorsunuz

    YanıtlaSil
  3. Merhaba 1. Sınıf tay tüyü kumaş bulabilir miyiz? Eski koltuklarımdan çok memnunum iskeleti bana göre sağlam. Ama aynı kalitede tay tüyü kumaş göremedim hiç. Çakma duruyor baktıklarım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız