KOLTUK KAPLAMA'DA MODEL DEĞİŞTİRME

Herşeyin belli bir süre ömrü olduğu gibi koltuk takımının da bir ömrü var eskimiş deforme olmuş koltuk takımınızı yeniletmek ve model değişikliği yaptırmak istiyorsunuz peki eski koltuk takımına model değişikliği ve yenilenme süreci nasıl olur?. Her koltuk takımana her model uygun olmaz koltuğun iskelet yapısına göre yapılacak model değişikliği uygun olması gerekiyor. Koltuk imalatı yapılmadan önce iskeletinde tasarlama yapılır istenilen modele göre tasarlanır ve yapılır. Koltuk döşeme model değişikliği yapımıda bizim gibi ustaların uzmanlık alanına kalıyor. 
Koltuk döşeme model değişikliği
Eski koltuk takımınızın istenilen model değişikliği ne uygun mu? değil mi? İnceleme yapıldıktan sonra model değişikliğine uygunluğu söylenir. Her koltuk takımı her modele uygun olmadığı için bizim gibi uzmanlar tarafından koltuk iskeleti incelenmesi gerekiyor. Nasıl ki her insana her elbise yakışmıyor her koltuğa da her kumaş ve her model değişikliği yakışmaz.

Koltuk kaplama da avantajınız eski 

Koltuğunuzu istediğiniz kaliteye ve zevkinize göre kendiniz belirleyerek yaptırabiliyorsunuz. Sıfır koltuk takımlarında size ne gösterilirse onu alıyorsunuz yani koltuk döşeme ve kaplama yaptırmak her zaman avantajlı çünkü sıfır takımlarda kalite bellidir biz de ise kalitenin önü açıktır. 
Bazen müşteriler sıfır almak daha mantıklı diye düşünceye düşer aslında mantıklı olanı sıfır değil eski takımı yaptırmaktır. Sıfır takımlarda üst seviye kalite kullanımda bizim yaptığımız üst seviye kalite arasında üç katı fark olur yani bu demektir ki eskisini yaptırmak daha mantıklıdır. Piyasada ucuz takım çok evet bu takımlara verilen paralar çöptür yani kalitesiz malzemeler den yapılan ucuz takımlar hem aldığınız koltuk takımını hemde vermiş olduğunuz parayı çöpe atmanız anlamına geliyor. 

Koltuk kaplama'da model değiştirme eski takımınız farklı yeni bir model olarak evinize gelmesini sağlıyor. Bir yaşanmışlık olduğu için çoğunlukla müşteriler eskileri yaptırma taraftarı olduğu için eskiden vazgeçemez. Hatıraları olan bir koktuk takımı güzel bir değişimle evinize renk katabilir. Size tavsiyem şudur ki dikişlerle yani görselle süslenen ucuza satılan takımlara paranızı çöpe atmayın para kolay kazanılmıyor kaliteden şaşmayın derim. Tabiki bütçe önemli fakat biriktirmiş olduğunuz para kolay kazanılmıyor şöyle örnek verelim ucuza ayakkabı alıyorsunuz 2 ay sonra çöp pahalıya kaliteli ayakkabı alıyorsunuz yıllarca giyiyorsunuz yani bunun gibi bir çok örnek verebiliriz.

Koltuk döşeme de envayi çeşit kumaş çeşiti vardır her kalite kumaş mevcuttur kaliteye göre de fiyatları değişmektedir yani her bütçeye göre kumaş çeşiti vardır piyasada ucuz olan takımlarda da kullanılmaktadır. İletişim bölümünden bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Çok hızlı birşekilde koltuklarım kaplandı ve işçilik mukemmeldı tek kelımeyle harıka herkese tavsıye ederım işlerinde çok profosyoneller ve gerçekten kumaşları çok kaliteli

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız