Ankara koltuk döşeme ve kaplama

Ankara şubemiz yoğun talep üzerine Ankara'dan arayan müşterilerimize hizmet vermeye başladı. Ankara koltuk döşeme hizmetimiz İstanbul'da olduğu gibi kalite ve müşteri memnuniyetine aynı titizlikle devam edecektir. Koltuk döşeme işi titizlik, ustalık ve kalite isteyen iştir bu nedenle de doğru adrestesiniz.
20 yılı aşkın tecrübemizi ustalık, kalite ve sanatla birleştirdik koltuk kaplama işinde uzman ekiple çalışarak siz değerli müşterilerimize ankara ya da hizmet vermekteyiz. Ankara koltuk kaplama hizmeti siz değerli müşterilerimizin yoğun talebi nedeniyle başlamıştır. 
Koltuk döşeme Ankara'nın Sincan, Ulus, Eryaman, Etimesgut, Çankaya, Beypazarı ve Pursaklar gibi daha bir çok ilçesine hizmetimiz vardır. Koltuk kapalama işiniz varsa kaliteli hizmet almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Whatsapp ve telefon ile bizi arayarak fiyat alabilir yaptığımız hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Zabit bey ve arkadaşları yaptıkları işi severek yapıyorlar. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan işin ehli, ilgili ve kısa sürede istediğinizden daha iyi sonuçla ürünleri teslim ediyorlar. Eski koltuklarım gitti yerine yepyeni koltuklar geldi. Sözünün eri insanlar, tam zamanında teslimat yaptılar hiç mağduriyet yaşamadım. Teşekkür ederim koltuk yaptıracaklara tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koltuklarınızı güle güle kullanın efendim.

      Sil
  2. Sadık bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Eski koltuklarımı alıp hiç tahmin edemeyeceğim kadar güzel bir koltuk takımı yapmışlar. Emeğinize sağlık. Ekip süper ve çok sağlam. Ve sözlerine çok sadık. Tekrar çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız