Modern Koltuk Döşeme ve Kumaşları

Yine uzman olduğumuz bir konuda modern koltuk takımlarının döşenmesi hakkında bilgi vereceğim. Modern koltuk döşeme dediğimizde koltuğunuza yakışacak kumaş türünü anlamalıyız ki modern bir koltuk takımınız var üzerini kaplayınca nasıl duracağını hayal etmeliyiz. Koltuk takımı kaplandığında şık duruşunun ardındaki sır kullanılan kumaş türüdür.

Modern koltuk döşeme yapılmadan önce kumaşı belirlenir müşterilerimiz içine sinen bir rengi belirler kumaş türüne pek bakmazlar fakat koltuk döşeme sadece renkten ve her hangi bir kumaşdan ibaret değildir. Öncelikle modern bir takımınız var üzerindeki işciliğe göre hangi kumaşın daha sağlıklı olacağını belirleriz tabiki kumaşın birinci sınıf ve kaliteli olması önemlidir.
Bazı modern takımlara kadife kumaş giderken bazı takımlarada nubuk kumaş gitmektedir bu demek değildir ki her modern takıma sadece şu kumaş gitmektedir yani burda önemli olan koltuğunuzun modelidir. Bazı modern takımlarda kapitone vardır bazılarında ise dikiş ağırlıklıdır. Piyasada kumaş çeşiti fazladır çeşit fazla oldukca çakmalarıda mevcuttur. Modern koltuk döşeme yapılmadan önce inceleriz müşterimize sizin koltukda şu kumaş daha şık durur diye bilgi veririz. Müşterimiz de koltuğunda kumaşı canlandırır ve karar verir burda önemli olan müşterinin tercihidir. İçinize sinen kumaş, koltuğa yakışan kumaş ve sevdiğiniz bir renkle modern koltuk takımınız daha şık bir hale gelmektedir.

Modern koltuk döşeme kumaşları 

Genelde modern takımlara tay tüyü, nubuk, keten, kadife ve baby face kumaşları kullanılır. Keten biraz daha az tercih esilmektedir keten spor koltuk takımlarında daha şık durur artı temizliği zordur bu nedenlede az tercih edilir. Dikişli modellerde nubuk daha çom tercih edilir nedeni ise dikişleri gösterdiği içindir. Kapitoneli modeller de ise yine nubuk ve baby face kumaşları tercih edilir kapitoneye iyi oturduğu için dokuma kumaşlar bunlar kadar iyi oturmaz, şık durmaz. Kadife de yine klasik takımlarda daha çok tercih edilir. Yinede bu zevk meselesidir hangi tarz ve tür kumaş hoşunuza giderse onuda yaptırabilirsiniz.

Biz güler koltuk döşeme atölyesi olarak masko kalitesinde çalışmaktayız. Eski modern koltuk takımınızı yenileyerek ilk halinden daha iyi hale getirmekteyiz. İletişim bölümünden ya da altaki konumdan bize ulaşabilir ya da arayabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Samsunda yeriniz varmı koltuklarım deri tamamen kaplatmak istiyorum ama mümkün mü

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız