Koltuk kaplama (döşeme) ne kadar sürer?

Eski koltuğunuzu yenileteceksiniz fakat ne kadar sürede kaplama yapıldığını merak ediyorsunuz? Malum koltuk olmayınca evde oturulacak birşey yoksa koltuklar gelene kadar ev düzeni bozulacaktır. Müşterilerimizin en çok merak ettiği bir konuda koltuk kaplama ne kadar sürer? Sorusudur.
Koltuk kaplama yani koltuk döşeme süreci bu işlemi yapacak firmaya ve çalışan elemana göre değişmektedir. Normalde koltuk döşeme işlemi yapılacak 3 kişilik bir ekiple yenileme işlemine göre 2 günle 3 gün arasında değişir her takım aynı değildir işcilik ve yapılacak işlemler çok önemlidir. Sadece koltuk yüz değişimi bir takımda 2 günde biter başka bir takımda 3 günde biter takımın işcilik yoğunluğuna bağlıdır. 

Koltuk takımı ağır işcilikli komple chester takımı ise 4 günle 1 hafta için de biter bu ekibin sağlamlığına ve ustalığına bağlıdır. Koltuk kaplama işini bazı müşteriler sadece üzerine kumaşı geçirmekle ibaret sanar fakat burda önemli olan sökümünde döşemesine kadar ince işcilik vardır. Kumaşı diktiğiniz ipin kalitesine, ipin renk uyumuna ve dikişin kaliteli düzgün dikilmesine kadar önemli unsurlar vardır. Örneğin; a takımı 1 günde sürer 2 günde sürer? nasıl yani aynı takımı biri 1 günde yapıyor birisi 2 günde yapıyor burda önemli nokta ise 1 günde yapan firma sadece koltuk takımını döşeyim teslim edeyim der. 2 günde yapan firma ise bütün incelikleri düşünerek kaliteli bir şekilde müşteriye temsil etmek mantığı vardır.

Koltuk döşeme ne kadar sürer? En işcilikli takım 1 hafta sürer chester gibi normal takımlar en fazla 3 gün sürer sağlam bir ekiple bizim ekibimiz 4 kişiliktir yeri geldiğinde de takviye elemanlar çağırıyoruz ve işinde uzman ekiple çalışıyoruz. Bizim her zaman önceliğimiz kalite ve müşteri memnuniyeti olmuştur.

Bizim sistemimizde müşteriyle anlattığımız da işin yoğunluğuna göre sıraya alınır ve sırası geldiğinde evinden alınır 3-4 gün içinde evine teslim edilir. Yani bu sürede müşterilerimiz evinde uzun süre koltuksuz kalmaz ve en fazla 3-4 gün gibi kısa bir süre koltuksuz kalır. Koltuk döşeme yani kaplama işi tamamen yapan firmaya ve çalışan ekibe bağlıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız