Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Çekyatların bir süre sonra makası bozulmaktadır. Çekyat makas tamiri yapılmaktadır. Bazı çekyatların makas tamiri zordur kaynakla montalanmıştır. Çekyat makası bozulma nedenlerinin başında çekyatı yanlış açma geliyor. Çekyatı açarken tam ortadan açılması gerekiyor bazılarımız sağ ya da sol tarafdan açtığı için makaslarda kasma yapıyor bu da makasın bozulmasına neden oluyor.
Çekyat makas çeşiti çoktur her firma kendisine göre makas çeşiti çıkardığı için bunlar farklı farklıdır. Eski makas sisteminde çekyat duvardan öne çekip yatak olmaktaydı şuanki sistemlerde sıfır makas dediğimiz çekyat duvara sıfırken açılıp yatak olamaktadır.

Bazı farklı mekanizmalı makas türleride vardır sırttan yatmalı ve önden çekince sandıksız modeller gibi bir çok farklı çeşitleri mevcuttur. Sıfır makas çeşitleri farklıdır hepsi aynı makas türü değildir ayak mesafeleri farklıdır. İstikbal çekyat makası türü ve bellona çekyat makası türü farklı olabiliyor bazı modellerde. İstanbul avrupa yakasında bir çok semte çekyat makası tamiri servisimiz vardır.

Çekyatınız açılıp kapanırken zorlanıyor yani anormal bir şekilde makasları takılı kalıyor yatak olmuyor ya da oturum vaziyeti almıyorsa makasları bozulmuş demektir. Çekyat makası değişimi için iletişim adreslerimizden bize ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda kanepe makası için ve baza makası değişimi içinde bize ulaşabilirsiniz. Makas değişimi fiyatları o anki malzeme fiyatlarıyla hesaplanmaktadır malum günümüzde dolar yerinde durmuyor malzemeye her gün ayrı bir zam gelmektedir.

Yorumlar

  1. Çek yatın makası kırıldı fiyat alabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cekyatım teki kırıldı fiyatı nekadar

      Sil
    2. Güncel kura göre fiyatları değişmektedir whatsap tan iletişime geçermisiniz.

      Sil
  2. Makas kırık fiyat nedir??

    YanıtlaSil
  3. İstikbal marka çek yat çift kademeli makas sipariş edeebilirmiyiz

    YanıtlaSil
  4. İstikbal marka çekyat makasları kırıldı 2 adet Fiat alabilir miyim

    YanıtlaSil
  5. Koltuk makas tamiri ne kadara tamir olur

    YanıtlaSil
  6. Koltuk makasıkaça değiştiryorsunuz

    YanıtlaSil
  7. Çekyat makası yapıyor musunuz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Facebook Sayfamız