Koltuk Döşeme Yaptıranlar

Yıllardır bir çok müşterimizin eski koltuk takımını yenileyip evine teslim ettik. Müşterilerimizin bazıları bu koltuk yeniden hayata dönmüş gibi espiriler de yaptı tabi buna benzer espiriler hepsi aynı espiriyi yapmadı malum yıllardır kullandığınız koltuk takımının eski haliyle yeni hali arasındaki farkı görünce herkes aynı düşünceye düşmüyor değil. Koltuk döşeme yaptıranlar genelde tereddüt içindedir. Neden tereddüt içinde ilk düşünceleri yeni koltuk takımı almak mı? daha mantıklı yoksa eskisini kaplatmak mı? sonrasında koltuk kaplama yapılınca eski koltuklarım güzel olur mu? bu gibi şeyler. Daha önce koltuk döşeme yaptırmayan ya da döşeme değişikliği yaptırıpda hüsranla karşılaşan insanların düşünceleri gayet
de normaldir aslında. 

Koltuk kaplama yaptıranlar bazen yenisini almak daha mantıklı diye bir düşünceye kapılır aslında bu düşünce mantıklı değil neden değil kısaca açıklayalım. Şöyle eski koltuk takımınızın iskeleti sağlamsa kaplama yaptırmanı daha mantıklı bazen kaplama fiyatı yenisinden daha fazla diyorlar fakat iş öyle değil özel yapım her zaman daha kalitelidir. Kaplama fiyatına gelen yeni takımların ne tür malzemelerden yapıldığını bilseniz yanına bile yaklaşmazdınız. ucuz takımlar her zaman maliyetten kaçılarak yapılmakda fabrikasyon ürünler neden ucuz her şeyi ucuza alıp ucuz mal edip sürümden kazandıkları için. fabrikasyonda kaliteye bakmazlar.

Daha önce Koltuk döşeme yaptıranlar ve eski koltuk takımının da kalitesini bilenler kaplama yaptırmaktadır bir çok müşteri koltuğumun bu 2 ci 3 cü döşeme değişikliğidir diye söylediğini paramı çöpe atamam dediklerini biliyorum çok da haklılar. eski koltuk takımınızı yeniletirken kumaşın kalitesini kendiniz seçiyorsunuz. Sünger kalitesini seçiyorsunuz istediğiniz kalite de döşeme değişikliği yaptırabiliyorsunuz. Koltuk takımınız model değişikliğine uygunsa model dahi değiştirebiliyorsunuz.
Şuan iyi bir koltuk takımı alım deseniz 15-20 binden aşağı değil. Orta kalite koltuk takımı alım deseniz 10-15 binden aşağı değil mantıken kaplama yaparken eski takımınız sadece iskeletini kullanarak bu fiyatlardan daha uyguna daha kaliteli malzemelerle yeni koltuk takımı yapıyoruz. Kullanılan kumaşları ve süngeri görebiliyorsunuz biz tamamen şeffafız.


Koltuk döşeme kumaşları da çeşit çeşit olduğu için koltuk kaplama yaptıranlar a birinci kalite ve ikinci kalite kumaşları gösteriyoruz piyasada bu kumaşların orjinalleri ve çakmaları mevcuttur size iki kaliteyide göstererek kumaş seçimi yapma imkanı sunuyoruz. Koltuk döşeme yenilenmesi sadece kaliteli kumaş ve sünger değişimiyle de bitmiyor kaliteli ustaları bulmakda gerekiyor. Biz işimizi severek yapıyoruz işimizi kendi evimize yapıyormuş gibi yapmaktayız.


Googledeki işletmemizi inceleyerek müşteri yorumlarımızı okuyabilirsiniz müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur. Bizim sistemde koltuğunuzu evinize teslim etmeden ücret talep edilmiyor koltuğunuzu evinizde görüyorsunuz ödemeyi öyle yapıyorsunuz. Koltuk döşeme fiyatları için 05432657228 numaramıza whatsapp dan resim yollayarak fiyat ve detaylı bilgi alabilirsiniz efendim.

Koltuk döşeme yaptıracaksanız aklınızdaki bütün soru işaretlerini bizimle iletişime geçerek yok edebilirisiniz. Ayrıca facebook ve instagram sayfalarımızdan bizi takip ederek yaptığımız işleri takip edebilirisiniz.

Yorumlar

  1. Daha önce başka bir firmaya yaptırmıştık koltuklarımızı ama malesef çok kısa süre içinde deforme oldu. Verdiğimiz parada buhar oldu. Tesadüfen internetten bulduğumuz güler koltuk döşeme firmasına biraz tereddüt ederek tekrar koltuklarımızı teslim ettik ve nekadar doğru bir karar verdiğimizi büyük keyifle belirtmek istiyorum. Eğer gerçekten sorun yaşamak istemiyorsanız bu firma doğru adres. Ne dediğimi işi verince anlıcaksınız. Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız