Esenler'de Oturan Zozan Hanım'ın Koltuk Takımına Yüz Değişimi Yaptık

Esenler'de oturan Zozan Akdağ hanım efendi bize tavsiye üzerine ulaşmıştır. Daha önce Başakşehir de oturan Zozan hanım'ın kardeşinin koltuk takımını ve sandalyelerini yenilemiştik. Zozan hanım'ın kardeşi kendilerine bizi önermiştir. Zozan hanım bizi arayarak koltuk takımı ve sandalyelerine yüz değişimi yapılmasını istemiştir.
Kısa süre içinde gelip görüşeceğimizi kkendilerine söyledik ve ertesi gün evine misafir olarak koltuk döşeme için detayları konuşarak anlaştık. Zozan hanım'ın koltuk takımını sıraya aldık ve 5 gün sonra koltukları ve sandalyeleri evinden aldık.
Yeni hali



Eski hali



Zozan hanım'ın avangart koltuk takımını, sandalyelerini, yatak başlığını ve çocuğunun köşesini istediği şekilde yenileyip 4 günde teslim ettik.

Ürünleri teslim ettiğimiz'de Zozan hanım çok memnun kalmıştır Facebook sayfamıza yorum bırakmıştır.
Zozan hanım'ın yorumu
Yorumuda Yorumuda ekledim okuyabilirsiniz. Biz güler koktuk döşeme olarak yaptığımız her işin arkasındayız. Kalite ve müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

Koltuk döşeme ve koltuk yüz değişimine fiyat verebilmemiz detayları öğrenmemiz gerekmektedir. Siz'de koltuk takımınızı yeniletmek istiyorsanız bizimle iletişime geçerek detayları paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız