HALKALI ATAKENT MAHALLESİNDE OTURAN UFUK BEY'İN KOLTUK TAKIMI YENİLENMİŞTİR

Ufuk bey bize tavsiye üzerine ulaşan müşterimizdir kendisi koltukların Beylikdüzünden alınıp yapıldıktan sonra Halkalı Atakent mahallesine teslim edileceğini söyledi bizde sıkıntı olmadığını kendisine belirttik.
Yenisi
Ufuk bey koltuğunun yüz değişimi için dükkanımıza kadar gelip koltuğunun resmini göstererek model değişikli yapılmasını istedi beğebdikleri modelin resmini bize gösterdi ve bizde yapılabilir dedik. Ufuk bey ile renk seçimi ve fiyat konusunda anlaştıktan sonra koltuk takımına gün verdik.
Yenisi
HALKALI ATAKENT MAHALLESİNDE OTURAN UFUK BEY'İN KOLTUK TAKIMI YENİLENMİŞTİR
İş yoğunluğuna göre müşterilerimizi sıraya alıp günü geldiğinde koltuk takımını alıp 3-4 gün içinde yenileyip teslim etmekteyiz.
Eskisi
HALKALI ATAKENT MAHALLESİNDE OTURAN UFUK BEY'İN KOLTUK TAKIMI YENİLENMİŞTİR
Ufuk bey in koltuk takımınıda sırası geldiğinde Beylikdüzündeki evinden aldık ve 3 gün içinde tertemiz istediği şekilde Halkalı Atakent mahallesindeki yeni evine teslim ettik. Koltuk yüz değişimi işinde kullanılacak kumaş ve sünger kalitesi çok önemlidir. Biz her zaman öncelikle müşterilerimizi düşünmekteyiz.
Ufuk bey in yorumu
HALKALI ATAKENT MAHALLESİNDE OTURAN UFUK BEY'İN KOLTUK TAKIMI YENİLENMİŞTİR

Birinci sınıf malzemelerden uygun fiyatları hesaplayarak fiyat vermekteyiz. Koltuk döşeme yaptıracaksanız bizim firmamız olsun ya da başka firma olsun kesinlikle birinci sınıf malzeme kullanılmasını isteyiniz.

Birinci sınıf malzeme ve ucuz malzeme kullanımı arasında çok fark vardır. Malzeme ve kumaşlar kalitesine göre satıldığı için ucuz malzemeden koltuk kaplama yaptırırsanız paranızı çöpe atmış alursunuz. Anlayacağınız kalite her zaman önemlidir.

Koltuk takımı fiyatları aslında yüksek değildir bazı müşteriler fiyatların çok yüksek olduğunu bu fiyata yeni takım alırım dediği oluyor. Şunu belirtmek isterimki mağazalarda satılan ucuz koltuk takımları en ucuz malzemelerden yapılarak satılmaktadır.

Ucuz koltuk takımı alan insanlar kısa sürede pişmanlık duymaktadır sizde pişman olmak istemiyorsanız evinizdeki eski koltuk takımınızı atmak yerine birinci sınıf malzemelerden yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Paranızı neden boş yere çöpe atasınızki bu devirde para kolay kazanılmıyor. İletişim bölümünden bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız