KLASİK KOLTUK DÖŞEME VE KAPLAMA FİYATLARI

Klasik koltuk takımı modelleri farklı olduğu için bir çok çeşiti vardır. Klasik ve avangard koltuk takımı döşeme değişikliği özen gösteren bir iştir.
Özellikle oymalı klasik koltukları daha da dikkat isteyen bir iş olduğu için gerek sökümü gerek döşemesi ayrı ayrı dikkat isteyen bir iştir.

Resimdeki koltuk takımının sadece yüzü değişmiştir müşteri gerek duymadığı için cilası yapılmamıştır.

KLASİK KOLTUK DÖŞEME VE KAPLAMA FİYATLARI
Klasik koltuk döşeme fiyatları koltuğun modeline göre ve seçilecek kumaş türüne göre değişmektedir. Normal koltuk takımlarına göre işcilikli olduğu için fiyatları ortalama 2.000 e de yapılır 3.000 e de yapılır koltuğun modeline göre değişir.

Koltuğun resmini ya da kendisini canlı görmeden kesin bir fiyat vermek imkansızdır. Önce koltuğun modeli görülür sonra seçilecek kumaş türü nedir o na göre fiyat ortaya çıkar.


Bazen müşterilerimiz telefonla arayarak ısrarla koltuk takımım var fiyat verebilirmisiniz demektedirler. Koltuğun resmi olmadan fiyat veremediğimizi söylesekte ortalama fiyat istemekteler. Görmeden fiyat verilemez. Koltuk takımının resmi whatsapp tan atılırsa o zaman ortalama bir fiyat ortaya çıkmaktadır. Bazen resimde yanıltmaktadır fakat istisnadır.

Genelde koltuk takımlarına resimden ortalama bir fiyat çıkar. Koltuk takımlarının ölçüleri genelde aynıdır. Klasik koltuk takımlarının döşemesi ve cilası özenle yapılmalıdır. Cilası ucuza kaçılmamalıdır çünkü ucuz cila yapılırsa döşenirken bile cilada çatlamalar ortaya çıkar.

Kalite her zaman önemlidir. Güzel ve kullanışlı olsun diyorsanız kaliteden kaçmayınız derim. Koltuk döşeme fiyatları için bizimle iletişime geçerseniz size yardımcı olabilirim.

Yorumlar

  1. Tklasik salon takım yüz değişi fiyatı nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapdan iletişime geçermisiniz 05432657228

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. İstanbul ankarada da hizmet veren arkafaşımız var.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız