İSTEĞE GÖRE ÖZEL ÖLÇÜDE SIFIR ÇEKYAT KÖŞE TESLİM EDİLMİŞTİR

Daha önceki iş yaptığımız müşterimiz bizi komşusuna tavsiye ederek özel ölçüde sıfır köşe koltuk takımı yapılmasını istemiştir. Müşterimizin odası hazır köşe takımlarına uygun olmadığı için özel ölçüde köşe takımı yapılmasını istemiştir.
Özel Ölçüde Sıfır Çekyat köşe
İSTEĞE GÖRE ÖZEL ÖLÇÜDE SIFIR ÇEKYAT KÖŞE TESLİM EDİLMİŞTİR
İSTEĞE GÖRE ÖZEL ÖLÇÜDE SIFIR ÇEKYAT KÖŞE TESLİM EDİLMİŞTİR
Kendisi piyasada satılan hazır köşe takımlarınıda araştırmıştır. Bizimle iletişime geçerek özel ölçüde köşe yapılmasını ve bir köşesininde çekyat gibi açılmasını istemiştir. Evine giderek odasının ölçüsünü alıp en iyi malzemeden mağazalarda satılan hazır takımlardan daha uygun fiyata yapacağımızı kendisine söyledik ve 3500 tl ye en iyi malzemeden yapıp evine teslim ettik.

Müşterimiz yapım aşamasında gelip kullandığımız malzemeleri  ve köşe takımının iskeletini gördüğünde doğru karar verdiğini bizzat kendisi bizimle paylaşmıştır. Daha önce mağazalarda araştırma yaptığı için kalite ve fiyat bakımından memnun kaldığını söylemiştir.

Özel ölçüde köşe takımı odanın ölçüsüne göre hesaplanarak fiyat çıkartılmaktadır. Odanın büyüklüğü ve genişliği maliyet açısından önemlidir. Kullanılacak malzeme kalitesi de fiyatları etkilemektedir. Bizim imalat ettiğimiz ürünler kalite bakımından piyasada ucuz malzemelerden yapılıp satılan köşe takımlarıyla kıyaslanamaz.

Piyasadaki ürünler ve bizim imalat ettiğimiz ürünler arasındaki farklar

Biz köşe takımı ya da koltuk takımı iskeletini gürgen den yapmaktayız. Piyasada genelde profil, palet tahtası ve suntadan iskelet yapılmaktadır. Kullandığımız sünger malzemesi 32 dns gri sünger ya da isteğe göre danstesi yüksek hr süngerlerdir. Piyasada genelde danstesi düşük ucuz sünger kullanılmakta ayrıca yaylı takımlarda kullanılmaktadır. Bir çekyatlık yayın takımı 40 tl iken bir çekyatlık süngerin plaksı 185 tl dir.

Bu nedenlede piyasaya bakın yaylı takımlar daha çoktur. Kullandığımız kumaş kalitesi birinci sınıf 2 yıl garantilidir. Piyasadaki hazır ürünlerde genelde garantisiz ucuz kumaşlar daha çok kullanılmaktadır.

Kısaca ürünlerimizi en iyi malzemeden yapıp teslim etmekteyiz hatta müşterimiz yapım aşamasında gelip kullanılan malzemeleri kontrol edebilir kalite bakımından araştırmasıda serbestir. Müşterimizin içi rahat olsun diye her türlü güven ortamı sağlanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız