KOLTUK DÖŞEMECİSİ ARIYORSANIZ DOĞRU YERDESİNİZ

İstanbul Avrupa yakasında hizmet veren koltuk döşeme atölyemiz siz değerli müşterilerimizin koltuk döşeme, koltuk kaplama ve koltuk yüz değişimi gibi eski ya da renginden dolayı sıkıldığınız koltuk takımınızı yenilemekteyiz. Güler koltuk döşeme 20 yılı aşkın süre iş tecrübesiyle hizmet vermektedir.
Masko mobilya kentini biliyorsunuzdur Masko da koltuk döşememeci olarak 20 yılı aşkın süre çalışıp kendi atölyemizi açarak kendi işimizi yapmaktayız. Koltuk döşeme atölyemizi açtıktan sonra kısa sürede büyümeye başladık. Kısa sürede büyümemizin nedeni işini düzgün yapmak ve en önemliside dürüst olmaktan kaynaklanmaktadır ki bunun farkındayız.

Whatsapp tan iletişim numaralarımızdan bize koltukların resimlerini atarak bilgi alabilirsiniz atölyemiz bize ayit olduğu için istediğiniz saatte ve günde bize ulaşabilirsiniz. Koltuk döşeme işi bizim işimizdir siz isteyin biz yenileyelim iletişim adreslerimiz aşağıdadır.


Koltuk döşeme fiyatları modele ve tercih edeceğiniz kumaşa göre farklılık göstermektedir. Sünger değişimi de fiyatların değişmesine neden olmaktadır. Biz 32 dns gri sünger kullanmaktayız piyasada ucuzları var fakat tavsiye etmem detayları iletişim adresimizden görüşebiliriz.

İletişim:

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız