BEYLİKDÜZÜ KOLTUK DÖŞEME VE KOLTUK TAMİRİ

Beylikdüzü koltuk döşeme hizmetimiz kaliteli işciliğimiz ile devam etmektedir. Eski koltuk takımınızı zevkinize göre istediğiniz kumaş ve renklere göre yenileyebilirsiniz. Koltuk takımım eskidi yenisine bir dünya para verip alacağım diye bütçenizi zorlamanıza gerek yok çünkü biz bu konuda size kaliteli kumaşlarımızla koltuğunuzun eskisinden daha şık ve zevkinize göre kaplama yapmaktayız. Beykent, Adnan Kahveci, Barış, Büyükşehir, Cumhuriyet, Dereağzı, Gürpınar, Kavaklı, Marmara, Sahil ve Yakuplu mahallelerine hizmetimiz vardır.

Beylikdüzünde koltuk kaplama işi yapan kaliteli bir firma arıyorsanız güler koltuk döşeme ve kaplama atölyemizi tercih edebilirsiniz. Beylikdüzü koltuk döşemeci arıyorsanız bizimle iletişime geçerek koltuk takımınızın resmini atıp whatsapp dan fiyat alabilirsiniz. Kumaş türünün kalitesine göre size fiyat verebiliyoruz. Kumaş türlerinin örneğin nubuk, kadife, keten bu kumaşların birinci kalite ve ikinci kaliteleri mevcuttur biz ikinci kalite kumaş kullanmıyoruz birinci kalite kumaş kullanıyoruz gelip görebiliyorsunuzda kumaşlarımızı seçerkende aralarındaki farkı görebiliyorsunuz.


Beylikdüzü koltuk döşeme ücretsiz servisimiz vardır. Güler koltuk döşeme ile iletişim e
geçtiğinizde evinize kadar gelip koltuklarınıza bakıyoruz. Koltuklarınızda yapılması gerekenleri size anlatıyoruz.

Kumaş kartelalarını evinize getirip size her türlü kumaş türünü sunmaktayız. Tercihinize göre seçim yaptıktan sonra fiyatlarımızı sizlere sunuyoruz.

Eskisi
Yüz değişimi sonrası

Koltukları teslim aldıktan sonra en fazla 3-4 gün içerisinde koltukları yenileyip getiriyoruz. Elimizdeki işin yoğunluğuna göre sıraya alıyoruz sırası geldiğinde alıp yapıyoruz. Koltuklarınızı alıp dükkanda bekletmiyoruz bizim sistemde koltuklarınız evinizde bekliyor bu süre zarfında sizde evinizde koltuksuz kalmıyorsunuz.

Koltuklar yapım aşamasında müşteriye whatsapp'ile resim yollayarak koltukların durumunu bildirtmekteyiz.

Müşteri memnuniyeti bizim için paradan daha önemlidir. Bizim sektörde yaptığın iş reklamındır bu nedenle işini temiz yaparsan tavsiye edilirsin.

Beylikdüzü koltuk yüz değişimi için bizimle iletişime geçerseniz detayları iletişim adresinden görüşebilir detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

İletişim: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler koltuk döşeme ve kaplama atölyesi

Adres: Altınşehir mahallesi begonya sokak no: 6 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız