KOLTUKLARIMI NASIL YENİLERİM?

Yüzü deforme olmuş koltuğunuzu yenilemek çok da zor değildir. Eski koltukları yenilemek için bizimle irtibata geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Çünkü eski koltuğunuza yapılacak işlemleri görmemiz ve anlatmanız gerekiyor.
KOLTUKLARIMI NASIL YENİLERİM?
Koltuğunuzu incelediğimizde kaç metre kumaş gider hesaplıyoruz. Fiyatlarımızı piyasada bulunan kalitesiz ucuz kumaşlardan değil 2 yıl garantili kaliteli kumaşlardan veriyoruz.

Koltuğunuzu işleme aldığımızda ise tadilat işlemleri varsa yapıyoruz eski koltuklarınızı evinize sıfır koltuk takımı olarak getirip teslim ediyoruz.

Koltuklarımı nasıl yenilerim? diye düşünmenize gerek yok çünkü size telefon kadar yakınız. Evinize kadar gelip kumaş seçimi imkanı sunuyoruz. Koltuk yenileme işinde işcilikte çok çok önemlidir. Googleye güler koltuk döşeme yazdığınızda hakkımızda yapılan yorumlarıda googledeki işletmemizi ziyaret ederek okuyabilirsiniz.

Her türlü eski koltuk takımının yüz değişimi profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Lütfen bizi diğer koltuk döşeme firmalarıyla karıştırmayınız. Tanıştığımızda bizi daha iyi anlayacaksınız. Buyrun iletişim adreslerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız