KOLTUKLARIMI KAPLATMAK İSTİYORUM?

Koltuklarınızı kaplatmak mı istiyorsunuz? doğru yerdesiniz. Evet iskeleti sağlam fakat yüzü eskimiş koltuğunuzu kaplayarak sıfır koltuk haline getiriyoruz. Profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz.
Yenisi
Bahçeşehir de oturan müşterimizin koltuklarını daha önce başka döşemeciye kaplatarak sonrasında memnun kalmayıp bizimle iletişime geçerek koltuklarının kaplanmasını talep etti bizde belirlenen programa göre koltuklarını alıp ve yenileyip 3 gün içinde teslim etmiş bulunmaktayız.
Eskisi
KOLTUKLARIMI KAPLATMAK İSTİYORUM?
Müşterimizin bu koltuktan iki adet ve 6 sandalyesi vardı kolları kapitonedir. Resimlerden de anlaşıldığı gibi eski koltuğu sıfır hale getirmiş bulunmaktayız. Kumaş kalitesi birinci sınıf 2 yıl garantilidir. Koltuk yenileme işi bizim işimiz diye biliriz. Bizim birinci hedefimiz kesinlikle müşteri memnuniyetidir. Çalışmış olduğumuz müşterilerin yorumlarını google ye güler koltuk döşeme yazarsanız okuyabilirsiniz.

Koltuk kaplama fiyatları modele ve seçilecek kumaşa göre değiştiği için bizimle iletişime geçerseniz size yardımcı olabiliriz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

OTURMA GRUBU SÜNGERİNİN KALİTESİ NASIL OLMALI?

Facebook Sayfamız