ÇEKYAT DÖŞEME FİYATLARI İSTANBUL

Çekyat döşeme fiyatları çekyatın modeline ve ölçüsüne göre değişmektedir. Fiyatları etkileyen diğer faktör ise sünger değişimidir. Standart fiyatı yoktur seçilecek kumaş türüde fiyatları etkilemektedir.
ÇEKYAT DÖŞEME FİYATLARI İSTANBUL
Güler koltuk döşeme atilyemizde her türlü çekyat, oturma grubu ve bir çok koltuk takımının yüz değişimi yapılmaktadır. İletişim adresimizden bizimle irtibata geçerek Whatsaap tan resim atabilirsiniz.
ÇEKYAT DÖŞEME FİYATLARI İSTANBUL
Çekyatınızın resmini atıp yapılacak işlemleri bizimle paylaşıp ve kumaş tercihini söylediğiniz taktirde size yardımcı olacağız. Eğer aklınızda kumaş tercihi yoksa biz size önerilerimizi sunmaktayız. Piyasada en çok giden kumaşlar tay tüyü ve ithal kadife kumaşlardır. Neden tay tüyü ve ithal kadife kumaşlar çok tercih ediliyor? nedeni diğer kumaşlara göre biraz daha uygun olması ve leke tutmama özelliği olması tercih edilme nedenlerindendir.

Silinebilir leke tumama özelliği evde daha kullanışlıdır. Piyasada tay tüyü ve ithal kadife kumaşın kalitelisi ve kalitesizleride mevcuttur. Görünümü aynı fakat metre kare gramajı düşük kumaşlar daha ucuza satılmaktadır.
ÇEKYAT DÖŞEME FİYATLARI İSTANBUL
Biz güler koltuk döşeme olarak sadece garanti veren kumaş firmalarıyla çalışmaktayız. Ucuz kumaş satan firmalar garanti vermediği için sıkıntıyı sonradan biz yaşamaktayız. Çekyat döşeme fiyatları anlattığım gibi değişmektedir. Bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul da bir çok semte hizmet vermekteyiz müşteri memnuniyeti bizim için her zaman ön planda olmuştur olacaktırda. Google de yaptığımız işler hakkında yapılan yorumlarıda okuyabilirsiniz.

İletişim:

İsim: Sefa Güler

Whatsapp ve Cep Tel: 0543 265 72 28

Facebook sayfamız: Güler Mobilya Koltuk Yüz Değişimi, Sıfır İmalat ve Tamir

Adres: Altınşehir mahallesi berrak sokak no: 33 Başakşehir/İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİ TIRMALAMASINA KARŞI KUMAŞ SEÇİMİ

KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRME NE KADARA MAL OLUR?

En kullanışlı koltuk kumaşı hangisi?

Çekyat makası değiştirme ve tamiri

Facebook Sayfamız